Nu avem nevoie de eMOTIi in aparare

27.03.2019

Sunt negativ surprins de sarbatoarea nationala lansata de victoria Romaniei de la Cluj si asta in primul rand pentru ca  nostru era unul pe care nu aveam cum sa nu il invingem si in al doilea rand din cauza gravelor probleme din apararea echipei noastre. Daca in Suedia golurile au venit pe baza unor greseli colective, Feroe a inscris un gol pe baza unei greseli imense semnata de Cosmin Moti, faultand inconstient in careu. Fostul dinamovist a fost poate cel mai slab jucator al Romaniei.

La 34 de ani Cosmin Moti nu mai poate fi o solutie pentru echipa nationala. Cei 34 de ani, dar si inmobilitatea sa in teren reprezinta un mare dezavantaj pentru echipa noastra. Acesta nu a oferit siguranta apararii, a gafat in nenumarate randuri, nu si-a marcat prea bine adversarii si a oferit anumite spatii de care apararea noastra nu avea nevoie. Astfel ca am incercat sa gasesc cateva solutii pentru defensiva noastra.

1.VASILE MOGOS

Are 1,86 m la 26 de ani, este nascut in Vaslui si joaca la Cremonese. Este fundas dreapta si a fost inclus in lotul largit pentru echipa nationala. Este un jucator masiv care evolueaaza an de an in ligile inferioare ale Italiei, a refuzat toate nationalele acestei tari, declarand mereu ca este roman si ca isi doreste sa evolueze pentru noi. Este tehnic si poate fi o solutie pentru echipa nationala.

2.ANDREI BURCA

Are 25 de ani si este din Bacau. Este fundas central si evolueaza la FC Botosanj. Are 1,88 m si joaca la Botosani din 2016. Este un jucator masiv si tehnic, urcand foarte bine cu mingea la picior, fiind un sprijin bun si pentru mijlocul terenului. Este puternic din punct de vedere mental, fiind liderul unui vestiar in care se afla jucatori cu echipe precum PSG, Empoli sau Middlesbrough in cv.

3.IULIAN CRISTEA

La 24 de ani a reusit transferul carierei, venind la FCSB de la Gaz Metan Medias. Are 1,86 m, este fundas central puternic si tehnic, fiind un transfer reusit marca Becali.

4.BOGDAN TIRU

Are 2 selectii la nationala, ambele amicale. Este campion al Romaniei cu Viitorul, club la care inca evolueaza, este tehnic si rapid, nu lasa spatii libere si este un jucator esential din defensiva Viitorului, fiind considerat unul dintre cei mai buni fundasi din Liga 1.